Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е имал виртуална среща с

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е имал виртуална среща с
Коментари Харесай

Клоп имал виртуална среща с Вернер

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е имал виртуална среща с Тимо Вернер, по време на която е убедил голмайстора на Република България Лайпциг, че би трябвало да се причисли към мърсисайдци. Според информациите този диалог се е провел в дните към Великден.

Уважаваният немски публицист Рафаел Хонингщайн счита, че при естествени условия договорката можело да бъде оповестена още през април или май, само че в този момент евентуално това ще се случи през август или септември. Проблемът е, че клубовете към момента изследват следствията от финансовата рецесия и заради тази причина за момента от " Анфийлд " се двоумят дали да задействат клаузата на голаджията, която е размер на 55 милиона паунда. Според Хонингщайн обаче възможностите Вернер да се озове на " Анфийлд " са доста огромни, още повече че самото предпочитание на играча е да продължи кариерата си в Ливърпул.

" Мисля, че всичко зависи от това какво има намерение да направи Ливърпул, защото Вернер заявява, че желае да отиде там, а и той е разполагаем поради клаузата за освобождение, която в най-лошия случай ще коства към 55 милиона паунда. Със сигурност е имало най-малко една виртуална среща сред него и Юрген Клоп в последните седмици ", описа Хонингщайн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР