Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше щастлив, че успя да

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше щастлив, че успя да
Коментари Харесай

Юрген Клоп призна, че е имал лошо впечатление от Садио Мане, преди Ливърпул да го подпише

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше благополучен, че съумя да огледа оттатък първичното си усещане от Садио Мане и да подпише прехвърлянето на Червените за Сенегал звезда.

Мане се причисли към Ливърпул от Саутхемптън през 2016 година и означи повече от 100 гола за клуба от Анфийлд. Неговото показване оказа помощ на тима на Клоп да постави завършек на дългото очакване за купа във Висшата лига през 2020 година, като в същото време оказа помощ доставят трофеи от Шампионската лига и Световното клубно състезание.

Лесно обаче можеше да се развие напълно друго. Клоп беше впечатлен от представянето на Мане на южното крайбрежие, само че имаше някои запаси към някогашната звезда на Ред Бул Залцбург.

Откакто напусна Ливърпул през 2022 година, Мане прекара една година в Байерн Мюнхен, преди да приключи почитан преход към Ал-Наср. Всичко това обаче стана допустимо с помощта на подвизите му в Ливърпул и Mirror Football погледна обратно към диалозите, които съвсем провалиха това проклинание, преди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР