Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе изключително щастлив, след като

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе изключително щастлив, след като
Коментари Харесай

Клоп: Обикновено не се снимам с предмети, но този път ще се щракна с четирите купи

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе извънредно благополучен, откакто неговият отбор завоюва купата във Висшата лига. Германецът стана първият треньор, който извежда " мърсисайдци " до оценката за първи път от 30 години насам.

След последния съдийски сигнал Клоп съобщи, че се усеща доста горделив от постигнатото през сезона и добави, че нормално не се снима с предмети, само че в този момент е момента да си направи една с четирите трофея, които момчетата му завоюваха.

" Ние сме първенци - това е истината. Спечелихме четири трофея и то много огромни. Няма по какъв начин да съм по-горд. Обикновено не се фотографирам с предмети, само че този път ще си направя фотография с четирите купи, това не се случва постоянно. Постоянството ни докара дотук. Трябваше да си заслужим тази купа, като останем алчни до дъно. В съблекалнята преди мача мога да приказвам каквото си желая - " би трябвало да спечелите, би трябвало да се борите, Челси е добър тим ". Изненадан съм, че играчите демонстрираха сходно показване, като знаеха, че по-късно ги чака тържество. " В някои моменти по време на мача бях сърдит, макар че си бях споделил, че няма да се нервирам. Скарах се Франк Лампард и други сходни неща. Това няма по какъв начин да го планираш. Ако не знаете, че го вършим за вас, няма по какъв начин да ви оказа помощ. Направихте ни щастливи, в този момент би трябвало всички да честваме вкъщи. Пригответе се за празненство, когато този ш..ан вирус си отиде, ще си създадем същинско празненство ", съобщи Клоп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР