Мениджърът на Ливърпул Юрген Кло призна, че е изключително доволен

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Кло призна, че е изключително доволен
Коментари Харесай

Клоп за договора на Салах: Има много позитивни нотки

Мениджърът на Ливърпул Юрген Кло призна, че е извънредно удовлетворен от развиването към проблема с договора на Мохамед Салах. 29-годишният нападател е с изтичащ контракт с клуба от „ Анфийлд “ в идващите 18 месеца и нееднократно изрази желанието си, че желае да продължи кариерата си при „ алените “.

Договорка сред страните обаче към момента не съществува, само че Клоп успокои последователите на почитателите на клуба и призна, че чака Салах да подпише нов договор с нови параметри.

Говорейки пред кореспонденти преди полуфиналния мач с Арсенал за Купата на Лигата, германецът показа: „ Знаем, че Мо желае да остане, а и ние желаеме той да остане при нас. На този стадий се намираме. Тези неща лишават време, а аз не мога да ги трансформира. Всичко е добре “, разяснява Клоп.

„ Доволен съм от това, което е до този миг. Феновете обаче не са нервни, както сте вие. Те знаят клуба и знаят хората, които вършат покупко-продажбите, тъй че не мога да приказвам повече. Този вид неща лишават време, защото има прекомерно доста договаряния. Има трети страни като сътрудниците, само че няма от какво да се тормозим, защото това са естествени процеси. Говорим доста, само че в този момент няма какво да кажем. Всичко е добре, не е финализирано, само че има диалози “, подчертава още Юрген Норберт Клоп.

Салах има 23 гола и девет асистенции в 26 мача за Ливърпул през този сезон, като в този миг той е с Египет и извършва уговорките си към Купата на афринанските народи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР