Мениджърът на Ливърпул осъзнава, че за мнозина поведението му по

...
Мениджърът на Ливърпул осъзнава, че за мнозина поведението му по
Коментари Харесай

Клоп: Наясно съм, че понякога изглеждам като пълен идиот

Мениджърът на Ливърпул осъзнава, че за мнозина държанието му по време на мачове продължава да бъде необичайно. Още от навлизането си в огромния футбол като треньор германецът е прочут със своята чудатост.

“В избрани моменти не преставам да наподобявам като цялостен глупак край тъча, наясно съм с това”, разяснява той в изявление за новия документален филм за мърсисайдския клуб “The End Of The Storm”.

“В историята на Бундеслигата аз не преставам да съм треньорът с най-вече червени картони, или най-малко най-глобяваният - продължи Клоп. - Иронията не оказва помощ, тъй като съдиите не я одобряват. При първото ми изпъждане като ментор отидох при страничния съдия и го питах: “По какъв брой неверни отсъждания са позволени? Защото в случай че са 15, ни остава още 1”. И тогава той незабавно размаха флага и хоп - към този момент бях на трибуните. Но няма по какъв начин да седна. Няма по какъв начин и внезапно да се трансформира в “Мислителят” на Роден. Ако можех да застана в тази поза, хората биха си споделили, че нещо ми се върти в главата. Очевидно е, че те най-често ме виждат зъбещ се и сочещ нещо.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР