Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс определи Джейми Варди като нападател

...
Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс определи Джейми Варди като нападател
Коментари Харесай

Брендън Роджърс: Винаги когато е на терена, Джейми изглежда като човек, който ще вкара

Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс дефинира Джейми Варди като нападател от международна класа, откакто голмайсторът се завърна от травма в прасеца, с цел да означи победния гол за триумфа с 1:0 над Арсенал в неделя. 33-годишният футболист се разписа с глава след центриране не Дженгиз Юндер в 80-ата минута, с цел да обезпечи трите точки.

“Идеята с която вкарахме Джейми в игра, е, че той постоянно е опасност за съперниците, а също по този начин и носи убеденост на нашия тим. Той е нападател от международна класа и това е вън от подозрение. Ето това е отпечатъкът, който той оставя в мачовете”, сподели Роджърс след първата победа на “лисиците” над Арсенал като посетител от 47 години насам.

“Варди е необикновен гений и бихме се радвали да стартираме мача с него, само че той има проблеми в прасеца и трябваше да сме сигурни, че няма да се контузи отново”, сподели още ирландският експерт.

" Планът беше да влезе в последните 30 минути и колкото прохлада има, да ги изиграе на най-високото допустимо движение. Винаги когато е на терена, Джейми наподобява като човек, който ще вкара. И се случи”, удовлетворен е наставникът на Лестър.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР