Мениджърът на Кубрат Пулев, Ивайло Гоцев коментира създалата се ситуация,

...
Мениджърът на Кубрат Пулев, Ивайло Гоцев коментира създалата се ситуация,
Коментари Харесай

Мениджърът на Кобрата за спения лиценз: Това е временно решение

Мениджърът на Кубрат Пулев, Ивайло Гоцев разяснява създалата се обстановка, откакто българският боксьор целуна репортерката Джени Суши, а тя ще си търси правата против тази демонстрация на спортиста. Спортната комисия в Калифорния спря краткотрайно правата на Пулев, като до идващото съвещание, което ще се организира на 14 май би трябвало да направи в детайли следствие по отношение на целувката, написа " Гонг ".

``
реклама

" Това не е дефинитивно решение, това е административна акция, в случай, че има обстоятелства от едната страна, без ние да сме дали нашите, от наша страна, те са взели ограничения, които са краткотрайни, които ще бъдат изслушани на 14 май, ние ще предоставим обстоятелства, които ще оборят позицията на другата страна ", разяснява Гоцев пред NOVA.

" Има юристи, които се занимават с това дело, има обстоятелства и картини, които можем да покажем, с цел да се стигне до истината за самия случай. В случая Кубрат Пулев е жертвата и ние няма да оставим това. нещата по този начин. Те вършат всичко, което им е по силите, ние ще им отговорим с обстоятелства. Всеки може самичък да реши за какво го прави, погледнете я, вижте по какъв начин наподобява, по какъв начин приказва, предизвикването, което имаше самото изявление, занапред ще излязат данни и обстоятелства, които ще оказват помощ на хората, които не са решили да решат за какво го прави това ".

" Тя сега основава едно дело, в което тя ще бъде пострадала, в случай че в действителност излезе всичко нескрито, и както се потвърди кой от къде е, кой какво има, тъй че ще забележим. Ако е почтено дело, в случай че е вярно дело, няма по какъв начин да не спечелим 100 % ", добави Гоцев.

" На този стадий не мога да ви дам обстоятелства, тъй като има юристи, които се занимават с това. Съжалявам, че това е повода, за която всички се интересуват, може би трябваше да има един огромен спор за успеха на Кубрат, която той реализира на американска земя, сподели българския дух и сподели кой е той. Тепърва ще имаме обстановки и срещи, в които той ще демонстрира повече от себе си като състезател, като човек. Говорим непрестанно с него, той е спокоен, ние сме спокойни, тъй като знаем самата истина, която ще надделее рано или късно. Той е състезател и човек, който мисли и има виждане, който работи за всички нас, за България, беше неповторим в срещите с ESPN, освен на кръга, всяко едно негово придвижване, всяка една негова среща впечатляваше, той е голям темперамент с голямо сърце и занапред ще се види в целия свят, кой е Кубрат Пулев ", сподели още мениджърът на Кубрат Пулев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР