Мениджърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм, скочи на шефа

...
Мениджърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм, скочи на шефа
Коментари Харесай

Мениджърът на Кобрата скочи на шефа на UFC

Мениджърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм, скочи на шефа на най-голямата верига в свободните боеве UFC - Дейна Уайт. 88-годишният милионер, който е притежател на организацията “Топ Ранк” и е измежду най-влиятелните фигури в света на бокса, разкритикува сънародника си поради болната му упоритост да организира своите галавечери макар пандемията от ковид.

Дейна Уайт държеше непременно да провежда на 18 април UFC 249, в която черешката на тортата трябваше да бъде дълго чаканата борба сред първенеца Хабиб Нурмагомедов и американеца Тони Фъргюсън. В последна сметка мачът бе отсрочен, само че преди този момент да стане факт Боб Аръм избухна:

" Уайт би трябвало да се срами от себе си. Това, което се случва в страната и в света с този вирус... последното нещо, от което имаме потребност е спортно събитие, което да се организира без аудитория. Но истината е, че интелектът на Дейна Уайт не е огромен. "

Съобщението, което всички ние би трябвало да предаваме е - стойте си вкъщи, до момента в който не премине всичко. Нека не разпространяваме вируса и да създадем максимума, с цел да облекчим лечебните заведения.

Всичко ще завърши по-бързо, в случай че сме единни и вършим това, което се чака да създадем. А не да се бием в гърдите “Аз не съм страхливец, ще направя този дуел. Не ме интересува.” Това е безусловно неверно обръщение.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР