Мениджърът на Кристъл Палас - Рой Ходжсън, заяви, че се

...
Мениджърът на Кристъл Палас - Рой Ходжсън, заяви, че се
Коментари Харесай

Ходжсън: Надявам се, че ще успеем да завършим сезона

Мениджърът на Кристъл Палас - Рой Ходжсън, съобщи, че се надява обстановката с епидемията от ковид в Англия да бъде овладяна и акцията във футболната Висша лига да бъде довършена. " На първо място мислите ми непрекъснато са ориентирани към всички, които са директно потърпевши от този ужасяващ вирус, с техните фамилии и с изключителните хора в Националната здравна работа. Вече измина месец от последния ни мач, а в същото време животът на всички нас се обърна с главата надолу ", разяснява Ходжсън.

" Няма никакви подозрения, че за този интервал футболът се трансформира в нещо нищожно. Тази обстановка ще окаже съществено въздействие на психическото здраве и благополучието на хората. Надявам се, че скоро ще дойдат позитивни вести, що се отнася до това да се завърнем на терена и да приключим сезона ", добави той. Кристъл Палас заема 11-ото място в елита на Англия след изиграването на 29 от 38 мача от сезона.

" Всички желаеме тази акция да бъде довършена. Не желаем нещата да се вземат решение по изкуствен път отвън игрището - за това кой ще завоюва купата, кой ще играе в Шампионската лига, кой ще отпадне и кой ще завоюва промоция. За мен идеалното би било да имаме 3-4 седмици за тренировки преди рестартирането на мачовете, само че бил приел и по-кратък интервал за подготовка. Наясно сме, че ще би трябвало да създадем някои жертви, въпреки че тази дума в актуалната обстановка не е изключително подобаваща. Със сигурност ще ни се наложи да изиграем оставащите ни девет мача в доста сбит цикъл и ще имаме доста съкратена почивка преди идващия сезони, само че би трябвало да го приемем ", сподели Ходжсън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР