Мениджърът на Евертън Сам Алърдайс си позволи критики към своя

...
Мениджърът на Евертън Сам Алърдайс си позволи критики към своя
Коментари Харесай

Големия Сам разпори своя Евертън: Жалка работа

Мениджърът на Евертън Сам Алърдайс си разреши рецензии към своя тим след загубата от Арсенал, каквито рядко могат да се чуят от устата на футболен треньор. Английският експерт призна, че е бил „ доста, доста ядосан” на продукцията от първото полувреме, което бе решаващо за загубата с 1:5.

Нови и остарели герои за Арсенал се подиграха с клетия Евертън

„ Артилеристите” вкараха четири от своите голове през откриващите 45 минути (три от тях паднаха до 19-ата), а новата офанзива с Хенрих Мхитарян и Пиер-Емерик Обамеянг изглеждаше впечатляващо, въпреки с хеттрик да се регистрира Аарън Рамзи.

„ Това беше злополучие, жалка работа”, разяснява Алърдайс. „ Смятам, че имах доста проблеми с това играчите да извършват на терена това, което поискахме от тях. Постоянството си остава паника още от изблика ни след моето идване.”

„ Факт е, че можем да се представяме на толкоз високо равнище като против Лестър, а след това да ударим дъното през първите 45 минути против Арсенал. Колкото по-дълго време съм тук, толкоз по-голямо своенравие виждам у играчите. Неравна борба е да ги накарам да демонстрират най-хубавото седмица след седмица. Това беше тъпо първо полувреме.”

„ Няма значение каква система ще избера, става дума за това футболистите да демонстрират най-хубавото. Можеш да им показваш доста неща, само че всичко зависи от тях. Не съм нервиран, сърдит съм. Бях доста, доста сърдит, че се показаха на сходно ниво. Това просто е неприемливо”, добави Алърдайс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР