Мениджърът на Евертън Марко Силва предупреди феновете на отбора да

...
Мениджърът на Евертън Марко Силва предупреди феновете на отбора да
Коментари Харесай

Треньорът на Евертън отказа да сравнява Лукаку и Кийн

Мениджърът на Евертън Марко Силва предизвести почитателите на тима да не слагат новото попълнение на "карамелите " Мойс Кийн под прекомерно огромно напрежение, сравнявайки го с някогашния голмайстор Ромелу Лукаку.

Младият италиански нападател беше закупен от състава на Ювентус за 27 милиона паунда през лятото, като е спряган за един от най-големите гении в международния футбол. Стрелецът направи домашния си дебют при успеха на Евертън с 1:0 против Уотфорд от втория кръг на Висшата лига, като се регистрира с някой обнадеждаващи изяви.

Португлаският експерт Силва обаче побърза да посочи, че не трябва да се основават нереални упования към играча.

"Трябва да сте спокойни и да не стартирате да вършиме съпоставения сред Кийн и Ромелу Лукаку. Мойс си е Мойс, Лукаку си е Лукаку, това са разнообразни играчи ", разяснява мениджърът на "карамелите ".

"Няма смисъл от тези съпоставения. Ние сме доста щастливи, че той е тук и момчето също е доста предостатъчно, че е част от състава ни. Не е заслужено по отношение на него да се вършат такива съпоставения, така го поставяте под ненужно напрежение ".

"Аз не виждам причина да не е подготвен да изиграе цялостно 90 минути, без значение, че не изигра нито една предсезонна контрола. Изглежда подготвен и е разполагаем, в случай че реша, че е належащо ", затвори тематиката Силва.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР