Мениджърът на Челси - Томас Тухел, застана пред медиите, след

...
Мениджърът на Челси - Томас Тухел, застана пред медиите, след
Коментари Харесай

Тухел: Заслужавахме поне равенството, не съм доволен от Лукаку

Мениджърът на Челси - Томас Тухел, застана пред медиите, откакто тимът воден от него загуби дербито против Манчестър Сити с 0:1.

" Такъв резултат може да се получи, когато играеш против Сити. Но ние заслужавахме тъждество, тъй като се защитавахме добре. Не позволихме на противника да сътвори положения. Попадението обаче падна в миг, в който не бяхме напрегнат. Като цяло играхме умно.

Вече сме взимали такива мачове. Нужно е да бъдеш толерантен, да изчакваш своя момент. Да чакаш за тези минути, в които ти ще си на ход. Трябва да си подготвен и да са ти останали сили. При всичко единоборства, които спечелихме, демонстрирахме мощ. Бяхме и по-агресивни при контраатаките. Имахме мощни моменти, само че имахме и такива, в които страдахме. Можехме да създадем повече шансове при по-точни пасове, по-добър надзор върху топката и вярно напредване по терена.

Лукаку загуби много топки при очертаващите се положителни офанзиви за нас. Имаше и отличен късмет пред себе си. Разбира се, че желаеме да можем постоянно да му предоставяме топката за завършващ удар, само че се постанова той да оказва помощ и в построяването на офанзивата преди този момент, тъй като е част от отбора. Можем доста повече в предни позиции. Имахме 8-9 положителни обстановки при прекосяването към нахлуване, само че по този начин и след това не успяхме да играем с топката в наказателното поле на противника. Това не ми харесва ".
 Манчестър Сити победи Челси с 1:0 във Висшата лига
Ман Сити няма спирка: " Гражданите " минаха и през Челси

Единственото попадение означи Кевин де Бройне в 70-ата минута
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР