Мениджърът на Челси Томас Тухел потвърди, че Андреас Кристенсен сам

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел потвърди, че Андреас Кристенсен сам
Коментари Харесай

Бранител на Челси сам отказал да играе във финала за Купата на Англия срещу Ливърпул

Мениджърът на Челси Томас Тухел удостовери, че Андреас Кристенсен самичък е поискал да не играе във финала за на, изгубен от “сините ” с дузпи. Германецът обясни обстановката преди утрешния дуел на лондончани с, който е и предпоследен за тях от тазгодишната акция в.

“Андреас пристигна сутринта на дуела, с цел да ми каже, че не се усеща подготвен да играе. Той имаше своите аргументи и те остават поверителни. Не е нещо, което се случва за пръв път, както виждате. Това се е случвало и различен път в последните седмици. Мислехме, че нещата се усъвършенстват, той игра мощно в предходния мач, само че пристигна и приказва с нас, а ние трябваше да уважим решението му. Той към момента има нашата поддръжка, само че не сме сигурни дали ще е разполагаем за утрешния дуел. Не считам, че той не желае да играе. Опитвам се да не одобрявам нещата персонално. Не знам повода, само че Андреас постоянно е доста нервозен преди мач. Не знам какво да кажа, просто ще го приемем. Той страдаше в последните седмици, тъй като не бе в състава, въпреки да бе добре физически. Така че това не бе изцяло ненадейно ”, съобщи изясни немският експерт.

Датският защитник пропусна мача с през предишния месец, въпреки в началото да бе записан в стартовите 11 поради болки в стомаха. При загубата от с 4:2 бе изваден на почивкатам, а също по този начин не бе разполагаем за срещите с,, и, както и за финалът в на лигата още веднъж против през февруари. Това не е нов проблем за, защото за него приказва още Маурицио, когато бе треньор на през 2019-а. “Знаете доста добре, че Кристенсен постоянно има проблеми със стомаха в деня на мач ”, съобщи Сари тогава. Договорът на датския защитник изтича през лятото и упованията са той да премине в.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР