Мениджърът на Челси Маурицио Сари без излишно увъртане призна след

...
Мениджърът на Челси Маурицио Сари без излишно увъртане призна след
Коментари Харесай

Сари в прав текст: На тъмно съм за бъдещето на Азар

Мениджърът на Челси Маурицио Сари без ненужно преиначаване призна след последния мач на своя отбор през сезон 2018/2019, че не знае нищо за бъдещето на огромната звезда Еден Азар и дали белгиецът ще остане при „ сините” и следващата година.

28-годишният футболист в хода на акцията отхвърли няколко оферти за възобновяване на контракта си. Така той е на път да навлезе във финалните 12 месеца от въпросното съглашение. Азар в никакъв случай не е крил големите си възторженостти към Реал Мадрид и Зинедин Зидан, като мнозина чакат точно това да е идната стъпка в кариерата на плеймейкъра.

Острието остана на пейката по време на нулевото реми против Лестър в неделя, като игра единствено в последните 22 минути. Последният съдийски сигнал пък беляза мощни възгласи от гостуващите почитатели по „ Кинг Пауър Стейдиъм”, които горещо молеха Азар да остане.

„ Разбира се, и аз като всеки почитател на Челси се надявам той да остане при нас. В момента обаче не мога да кажа нищо”, съобщи Сари по тематиката.

„ Знам доста добре, че в течение на 7 сезона Азар се постара да даде най-хубавото от себе си в Челси. Той се оправи доста добре и стана един от двамата или тримата най-хубави в света. Също по този начин обаче считам, че е нужно да покажем почитание към него и решението му.”

Челси приключи сезона на 3-о място с закъснение от 26 точки по отношение на първенеца Манчестър Сити. На 29 май „ сините” ще имат късмет да завършат сезона си с трофей, като се изправят против Арсенал във финала на Лига Европа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР