Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино, коментира равенството на лондончани

...
Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино, коментира равенството на лондончани
Коментари Харесай

Почетино недоволен: Заслужавахме трите точки

Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино, разяснява равенството на лондончани 2:2 в гостуването на тима на Брентфорд от 27-ия кръг на британската Висша лига. Според аржентинеца „ сините “ несправедливо са изгубили две точки и е трябвало да излязат крайни спечелили от дуела.

„ През първото полувреме играхме добре, в действителност доста добре. Контролирахме играта и създадохме положения и не допуснахме доста. През второто полувреме те започнаха да играят непосредствено и ние започнахме да губим по някои способи и допуснахме когато го направихме. Беше мъчно за нас, имахме шансове, знаете възможностите да вкараме и да поведем мача, а по-късно, когато допуснахме втория, мисля, че показахме темперамент. Това е най-важното нещо, построяването на този воин и по-късно би трябвало да го сложим в подтекст “, съобщи Почетино.

„ Три мача за шест дни бяха сложни и не доста промени. Отборът заслужаваше повече, само че за жалост не взехме трите точки. Разочарован съм, само че в някои връзки съм удовлетворен, тъй като за шест дни и три мача бяха положени големи напъните. Като цяло заслужавахме трите точки ”, сподели още аржентинецът.

След това тъждество Челси остава отвън Топ 10, на 11-ата позиция, с 36 точки, на осем от шестия Манчестър Юнайтед.

Our head coach reacts to what he saw in.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР