Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино, бе на седмото небе

...
Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино, бе на седмото небе
Коментари Харесай

Почетино: Беше невероятно!

Мениджърът на Челси - Маурисио Почетино, бе на седмото небе след извънредно инфарктната победа над Манчестър Юнайтед с 4:3. Лондончани измъкнаха трите точки с два гола надълбоко в добавеното време на мача.

" Разбира се, че съм благополучен. Беше необикновено! Заслужавахме тази победа, тъй като съгласно мен бяхме по-добрият тим на терена. Беше заслужено да вкараме в последната минута. Започнахме мача извънредно добре и поведохме с 2:0. Контролирахме нещата по това време, само че тогава направихме неточност и това ни повлия неприятно прочувствено. Не беше елементарно да се оправим.

През второто полувреме още веднъж контролирахме събитията, само че допуснахме цялостен поврат. Начинът по който допуснахме тези три гола, бе разочароващ, тъй като считам, че можем да се оправяме по-добре в такива обстановки.Но в случай че анализирате мача ще видите, че заслужавахме успеха. Мисля, че това би трябвало да е една повратна точка за тима и да тръгнем нагоре.

Тази победа е началото на построяването на мощна връзка сред тима и почитателите. Това ще ни е от огромна изгода отсега нататък.

Коул Палмър? Той свърши фантастична работа и прояви необикновен темперамент и майсторство ", разяснява Почетино.
 Героят Палмър: Спокойно, скоро няма да пропусна дузпа!
Героят Палмър: Спокойно, скоро няма да пропусна дузпа!

" Благодарен съм за опциите, които получавам в Челси "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР