Мениджърът на Челси Франк Лампард призна, че тимът му не

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард призна, че тимът му не
Коментари Харесай

Лампард: Челси не е готов за битка за титлата

Мениджърът на Челси Франк Лампард призна, че отборът му не е подготвен да се бори за купата във Висшата лига. Той съобщи това след загубата 0:1 от Евертън на " Гудисън Парк " в събота вечер.

" Сезонът е дълъг и е неуместно да се приказва, че сме любимец за купата. Погледнете кои тимове станаха първенци през предходните 3-4 години. Отбори с крила и нападатели, които вкараха по 30 или 40 гола. Отбори, които подвигнаха Шампионската лига, а ние не сме подобен. Ние сме млад тим, значително от футболистите ни са нови за Висшата лига. Ясно е, че ще има и такива разочароващи мачове, само че би трябвало да се вдигнем бързо ", разгласи той.

" Със сигурност това не беше най-хубавият ни мач. Първите 20 минути бяха основни. Знаех, че ни чакат доста единоборства и дълги пасове. Съперникът имаше потребност от победа. Щом сме изгубили с 0:1, значи целият дуел е минал съгласно проекта на Евертън ", призна Лампард.

" Направихме прекомерно малко в офанзива за футболистите, с които разполагаме. Не мисля, че ни е липсвала сила или предпочитание. В последните мачове играхме доста добре. Не считам, че Едуард Менди е отговорен. Да, той направи дузпа и просто одобрявам обстановката. В поредност от мачове Менди беше необикновен ", отбрани вратаря си Лампард.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР