Мениджърът на Челси Франк Лампард не скри облекчението си след

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард не скри облекчението си след
Коментари Харесай

Лампард: Най-сетне Челси получи това, което заслужаваше

Мениджърът на Челси Франк Лампард не скри облекчението си след реализирана първа победа във Висшата лига през сегашния сезон. В 3-ия кръг „ сините” съумяха да надиграят Норич Сити с 3:2 като посетител с помощта на двама от своите юноши. Мейсън Маунт и на два пъти Тами Ейбрахам бяха точни против „ канарчетата”

„ Беше сложен тест и Норич ще завоюва доста точки на този стадион, тъй като са мощен тим. Двата гола, които допуснахме през днешния ден, не ми харесаха. Въпреки това имаше доста положителни детайли в нашата игра и съм в действителност доволен”, съобщи Лампард.

„ Особено удовлетворен съм за Тами, който вкара два гола, единият от които се оказа победният. Искам обаче да приказвам за всички футболисти през днешния ден, тъй като контролирахме мача в парещ ден. Нашите представяния до този миг не ни донесоха това, което заслужавахме. Днес обаче се получи.”

„ Педро усети проблем в бедрото си по време на загрявката. Засега се оказва просто удар в прасеца, да се надяваме, че ще се възвърне бързо”, приключи Лампард.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР