Мениджърът на Брентфорд Томас Франк похвали датчанина, но каза, че

...
Мениджърът на Брентфорд Томас Франк похвали датчанина, но каза, че
Коментари Харесай

Ериксен започна като титуляр за първи път, след като претърпя сърдечен удар

Мениджърът на Брентфорд Томас Франк похвали датчанина, само че сподели, че му следва още.

Полузащитникът на Брентфорд - Кристиан Ериксен, стартира като титуляр за първи път, откакто претърпя сърдечен удар и оказа помощ на тима си да победи с 3:1 в Норич Сити във Висшата лига на Англия по футбол.

Датчанинът, който се нуждаеше от животоспасяващо лекуване на терена по време на Евро 2020, откакто падна на терена против Финландия през юни предходната година, има особено устройство, сложено в сърцето си. Но през вчерашния ден игра футбол и направи първата асистенция за новия си клуб. Ериксен, който влезе като запаса против Нюкасъл в последния мач на Брентфорд, този път игра цялостни 90 минути.

" Не бих споделил, че това беше нова глава, бих споделил, че животът ми продължава ", сподели пред БиБиСи някогашният състезател на Тотнъм, чийто контракт с Интер бе преустановен след случая.

" Разбира се, че имах неприятни моменти, всичко това ми лиши няколко месеца, само че по-късно събрах фамилията си още веднъж. Да съм тук в този момент, осем или девет месеца по-късно, е необикновено ", сподели Ериксен, добавя БНР.

" Радвам се да го видя да играе 90 минути. Това беше ужасно осъществяване за първия гол и имаше няколко отлични паса, тъй че съм доста удовлетворен. Но можете да видите, че има още какво да се желае от него, което е позитивно ", сподели Франк.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР