Мениджърът на Бърнли Шон Дайч няма да моли Бен Гибсън

...
Мениджърът на Бърнли Шон Дайч няма да моли Бен Гибсън
Коментари Харесай

Мениджърът на Бърнли: Ситуацията ще ни накара да преосмислим трансферите

Мениджърът на Бърнли Шон Дайч няма да моли Бен Гибсън да се върне в състава, макар травмата на капитана Бен Мий, която остави " виненочервените " с едвам двама централни бранители до края на сезона.

Гибсън бе притеглен в Бърнли през 2018 година от състава на Мидълзбро против сумата от 15 милиона лири. Той обаче по този начин и не съумя да се наложи в отбора и през януари тази година изяви предпочитание да напусне. До трансфер по този начин и не се стигна, само че 27-годишният Гибсън получи позволение да тренира с някогашните си съотборници от Мидълзбро.

" Ситуацията с Бен не се е трансформирала по никакъв метод. Единственото, което се е трансформирало от януари до този миг, е обстановката с ковид, което ще ни накара да преосмислим някои прехвърляния в края на сезона ", сподели Дайч, чийто отбор към момента има теоритични шансове за класиране в Лига Европа следващата година.

По всяка възможност в сряда против Уест Хям Кевин Лонг ще заеме мястото на Бен Мий в центъра на отбраната до Джеймс Тарковски. Контузен е и полузащитникът Джак Корк, който ще би трябвало да се подложи и на интервенция на глезена, а позицията му в средата на терена ще остане за Джош Браунхил, който започва и против Шефилд Юнайтед. Добрите вести за Дайш са свързани със завръщането в състава на Крис Ууд, Йохан Берг Гудмундсон и Роби Брейди, които до неотдавна лекуваха контузии.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР