Мениджърът на Арсенал Унай Емери обясни, че новото попълнение Никола

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери обясни, че новото попълнение Никола
Коментари Харесай

Емери обясни защо Пепе не е титуляр

Мениджърът на Арсенал Унай Емери изясни, че новото попълнение Никола Пепе има потребност да навлезе в оптимална спортна форма, преди да може да запише мач от първата минута за „ топчиите “.

Пепе влезе на мястото на Рийс Нелсън при започване на второто полувреме на дуела и неговото въздействие несъмнено се усети. Той раздвижи офанзивите на Арсенал и за малко да запише и първата си асистенция. „ Топчиите “ в последна сметка завоюваха с 2:1, като воин още веднъж беше Пиер-Емерик Обамеянг. Емери изясни решението си да остави котдивоарския нападател на скамейката.

„ Пепе се включи извънредно добре в срещата. Той е с нас от единствено 2 седмици и има потребност от време, с цел да влезе във физическа форма. Той ми сподели, че се усеща все по-добре с всеки минал ден и мисля, че 45 минути за него през днешния ден бяха съвършени “, разяснява испанецът.

„ Едно от нещата, които целяхме с привличането на Пепе и на другите нови попълнение беше да имаме повече ширина и мощ в състава. Сезонът обаче е дълъг и няма потребност да бързаме с вкарването в игра на всички. Ще би трябвало да се оправяме с разнообразни травми, тъй че ще би трябвало да измисляме способи да сме конкурентноспособни “.

„ Миналата година загубихме точки в моменти, в които нямахме задоволително варианти за ротации. Тази година се надявам да имам разполагаем повече играчи от скамейката, които да трансформират развиването на дуелите. Идеята е да имаме повече конкуренция за постове “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР