Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че му е харесало

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че му е харесало
Коментари Харесай

Артета коментира спречкването между Бен Уайт и Зинченко

Мениджърът на Арсенал Микел Артета съобщи, че му е харесало да види конфликта сред Бен Уайт и Олександър Зинченко в края на мача с Нотингам Форест, извоюван с 2:1 във вторник, съобщи ДПА.

" Артилеристите " имаха вяра, че ще вземат лесни три точки от " Сити Граунд " след голове през втората част на Габриел Жузус и Букайо Сака, само че имаха нервни минути в края на срещата, откакто Тайво Авонии се възползва от неточност на в отбраната на лондонския отбор и понижи резултата.
 Арсенал - Нотингам 2:1 в мач от Висшата лига
Арсенал оцеля и си потегли с успеха от " Сити Граунд "

" Топчиите " надделяха Нотингам с 2:1

Празнуването на успеха, която редуцира разликата им с водача Ливърпул, бе нарушено от обстоятелството, че Уайт и Зинченко трябваше да бъдат разтървани, откакто се скараха за гола във вратата на тима.

" Това ми хареса, всеки желае повече от другия и не бяха удовлетворени от метода, по който допуснахме гола. Опитаха се да се оправят с това. Беше горещо, само че това значи, че не сме удовлетворени и от резултата, който трябваше да бъде по-голям ", сподели испанецът.

" Понякога след мачовете има доста страсти и е горещо, само че ми харесва, че играчите желаят повече от себе си и другите и се пробват да се усъвършенстват ", счита той.
 Артета: Не е правилно, че ще напущам Арсенал - подправена вест!
Артета: Не е правилно, че ще напущам Арсенал - подправена вест!

" Тъжен съм поради тези неистини "

Арсенал съумя да се оправи и с обстоятелството, че загубата им от Нотингам Форест с 0:1 през предишния май постави завършек на очакванията им за купата в Англия.

" Доволен съм от играта и резултата. Видяхме какво се случи предходната година и искахме да бъдем по-добри в този момент ", сподели още Артета.

" Представянето бе в действителност положително, доминирахме изцяло в мача. Трябваше да бъдем търпеливи, да внимаваме със противника. Не им позволихме да се движат доста ", сигурен е мениджърът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР