Мениджърът на Арсенал - Микел Артета заяви, че двубоят срещу

...
Мениджърът на Арсенал - Микел Артета заяви, че двубоят срещу
Коментари Харесай

Артета: Победа утре няма да ни направи автоматично шампиони

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета съобщи, че дуелът против Манчестър Сити от 33-ия кръг на Висшата лига няма да е основен в борбата за купата, в която са вкопчени двата тима.

Преди този конфликт " артилеристите " имат 5 точки задатък пред " жителите ", само че са с два мача повече и единствено победа на " Етихад " ги устройва.

" От самото начало на сезона знаехме, че Сити и Ливърпул са тимовете, с които би трябвало да се мерим. Те заслужиха всички похвали за представянето си през последните 6-7 години. Искахме да скъсим разликата и в този момент към този момент сме наедно с тях. Знаем, че на " Етихад " ще е мъчно, само че ще реши ли този дуел сезона? Не.

Ако спечелим на следващия ден, няма автоматизирано да станем първенци. Това може и да усили възможностите ни, само че при пет оставащи мач към момента ще е доста мъчно. Трите следващи равенства не са демонстрация на нерви, а по-скоро се дължат на някои обстановки в основни моменти, в които не се справихме. Ефективността ни не бе добра. Трябваше да вкараме повече и да допуснем по-малко от леките голове

Вярата е налице. Видях по какъв начин реагираха играчите след мача със Саутхамптън. Всички те се пазят взаимно и в действителност желаят да завоюват, само че би трябвало да са съвършени, с цел да съумеят. Това се изкисва в този миг от сезона. Работим върху това по какъв начин да се оправим със мощните страни на Сити и по какъв начин да използваме слабостите им. Знаем къде са те ", добави Микел Артета.
 Артета не се предава в борбата за купата: Ще се борим до края
Артета не се предава в борбата за купата: Ще се борим до края

" Във футбола има моменти, когато си на върха и когато правиш неточности "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР