Мениджърът на Арсенал Микел Артета разкри, че може да смени

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета разкри, че може да смени
Коментари Харесай

Артета обясни за смяната на вратарския пост, намекна за още промени

Мениджърът на Арсенал Микел Артета разкри, че може да смени вратарите на отбора за идните мачове от Висшата лига след успеха с 1:0 над Евертън през уикенда.

Артета пусна като титуляр привлечения чартърен Давид Рая, която записа дебют против отбора от Ливърпул.
 Евертън - Арсенал 0:1 в мач от Висшата лига
Арсенал си потегли благополучен от " Гудисън Парк "

Единственото попадение означи Лео Тросар

Попитан за решението си, Артета отговори: " Същата ротация имаше при Фабио Виейра и Еди Нкетия или Габриел Жезус. Не съм получил нито един въпрос за какво Жезус не започва. Той е спечелил повече титли от всеки различен, в това число мен, в съблекалнята на нашия отбор. "

" Не мога да употребявам двама футболисти на една и съща позиция. Давид има страхотни качества, както и Аарън Рамсдейл и Карл Хайн, и би трябвало да ги използваме. Аз съм млад треньор и съм в тази позиция три години и половина, тъй че скърбя за някои неща, които можехме да създадем. Едно от тях е при два случая усещах след 60 и 85 минути, че би трябвало да сменя вратаря, а не го направих. Нямах куража да го направя ", разяснява още испанският експерт.

" Направихме равенства в тези мачове и бях доста трагичен. Кажете ми за какво да не мога да го направя. Имаш опция да промениш нещо сега, направи го. Това е нещо, за което скърбя ", добави Микел Артета.
 Артета е въвел забавно предписание в Арсенал
Артета е въвел забавно предписание в Арсенал

За него разкри Уилям Салиба

Мениджърът на Евертън Шон Дайш съобщи, че е очаквал отборът му да има повече точки в класирането във Висшата лига към този миг. Евертън има единствено 1 точка след пет изиграни срещи от началото на сезона.

" Мислех, че ще имаме повече точки, само че не можем толкоз елементарно да губим топката. Не сме задоволително ефикасни и позволяваме лесни голове. Имаме голяма работа за извършване ", сподели Дайш след домакинското проваляне.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР