Мениджърът на Арсенал - Арсен Венгер, потвърди публикациите в медиите

...
Мениджърът на Арсенал - Арсен Венгер, потвърди публикациите в медиите
Коментари Харесай

Венгер потвърди: Да, Мхитарян е част от сделката за Санчес

Мениджърът на Арсенал - Арсен Венгер, удостовери изявленията в медиите от последните дни, съгласно които Алексис Санчес е доста покрай прекосяване в Манчестър Юнайтед. Френският експерт призна, че като част от договорката за прехвърлянето ще бъде и Хенрих Мхитарян, който след мощния старт на сезона, изгуби титулярното си място в състава на " алените дяволи ".

" Историята е добре документирана в медиите, тъй че нямам доста какво да прибавя. Може да се случи, може и да не се случи. Ако не се случи, Санчес ще играе за нас в събота. От 30 години работя върху прехвърляния, тъй че е доста евентуално всичко това да се случи, само че пък във всеки миг или минута нещата могат да се провалят. За тези неща няма гаранции. Това е трансферният пазар ", разяснява Венгер.

" Да, одобрявам този състезател (Мхитарян). Много пъти сме се срещали, до момента в който той още беше в Дортмунд, той прави оценка качеството на нашата игра. Заплатата му няма да е огромен проблем ", добави експертът по отношение на прекосяването на арменеца при " артилеристите ".

 Sky Sports: Има договорка, Алексис Санчес отива в Манчестър Юнайтед!
Sky Sports: Има договорка, Алексис Санчес отива в Манчестър Юнайтед!

Всичко е контрактувано, Мхитарян става част от прехвърлянето
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР