Мениджърът и координатор на спортно-техническата дейност в Левски Асен Букарев

...
Мениджърът и координатор на спортно-техническата дейност в Левски Асен Букарев
Коментари Харесай

Левски следи играчи от Примера дивисион

Мениджърът и координатор на спортно-техническата активност в Левски Асен Букарев е следил в събота дуела от испанската Примера дивисион Бетис - Жирона (2:2). Причината е, че на “сините” са препоръчани футболисти на каталунския клуб. Жирона е дилетант в локалния хайлайф. Тимът се намира на десето място в шампионата. Съперникът му Бетис, част от играчите на който също са влезнали в полезрението на Букарев, е на осма позиция в подреждането.

През лятото “сините” бяха покрай взимането на състезател от испански тим. Това бе френският централен бранител Матийо Соние, който бе благосъстоятелност на изпадналия от елита Гранада. Тогава обаче нещата се разсъхнаха.

В неделя мениджърът на Левски дружно с основния скаут на клуба Кирил Вангелов към този момент бяха и в Португалия. Там те също са гледали футболисти, които попадат в листата за зимна селекция.

От " Герена " възнамеряват да подсилят тима най-малко с трима футболисти. Една от главните цели е взимането на десния бек Антон Тинерхолм. Шведът, който стана първенец с Малмъо, при започване на месеца бе в София и води договаряния с управлението на Левски. Той става свободен сътрудник на 1 януари 2018 година и за него няма да се заплаща трансферна сума. Тинерхолм още не е дал финален отговор дали приема препоръчаната му оферта.

“Сините” имат свободен бюджет за заплати, откакто през миналата седмица се разделиха с трима чужденци с общо месечно заплащане към 30 хиляди евро. Клубът разтрогна договорите на шведския защитник Симон Сандберг, ганайското крило франсис Нар и нигерийския нападател Бабатунде Аденижи.

“Тема спорт” Първа лига 18 кръг, сряда 29 ноември  Дунав 17:30  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР