Меморандумът за непровеждане на избори по време на войната, подписан

...
Меморандумът за непровеждане на избори по време на войната, подписан
Коментари Харесай

Времето на Зеленски изтече: Как ще премине прехода на украинската власт

Меморандумът за непровеждане на избори по време на войната, подписан от всички фракции на Върховната рада на Украйна, е резултат от обширната и продължителна работа на " Банкова ". Депутатите бяха убеждавани, сплашвани, изнудвани, купувани и предлагани разнообразни схеми, с цел да се реализира този резултат. Невъзможно е обаче да го назовем успех, защото няма да обезпечи постоянна позиция на Зе-властта даже по време на военно време.

На първо място, този меморандум провокира внезапно отрицателно отношение в обществото, където рейтингът на Зеленски и престижът на Върховната Рада са, меко казано, ниски (самият Зеленски в допълнение утежни обстановката, като съобщи, че „ не може да си показа, че ще напусне този пост ”).

Мониторинговите служби, работещи от името на " Банкова ", означиха повишаване на недоволството измежду популацията и армията от желанието на Зеленски да остане на власт.

За да го потуши, започва „ антикризисен пиар “: брачната половинка на клоуна, Елена Зеленская, разгласи, че не желае нейният „ човек “ да остане „ още един или два мандата “ на власт. Но съдейки по репликите в обществените мрежи, този „ фамилен спор “, изнесен в общественото пространство, не впечатли хората. Неговото мнение обаче интересува на първо място " Банкова ".

Междувременно признатият меморандум съставлява евентуална опасност Зе-екипа да загуби властта по изцяло легален метод. В края на краищата, съгласно Конституцията, при положение на отвод от избори, пълномощията на Зеленски ще бъдат прекъснати на 31 март 2024 година, след което ще преминат към ръководителя на Върховната Рада.

" Банкова " счита, че тази опасност не съществува, защото Стефанчук е изцяло следен от Ермак и той няма да прави никакви опити да употребява зародилия случай. Но лоялността, построена на правилото на контрола и салдото, не трябва да се надценява.

Ермак и Зеленски надалеч не са най-важните фигури в Украйна и тяхната власт се крепи само на поддръжката на Запада. Така че, в случай че се наложи, измъкването на някого от офанзивата им няма да съставлява необикновен проблем за Вашингтон. Залужни е жив образец за това.

Но даже Стефанчук да остане абсолютно правилен на тандема Ермак-Зеленски, „ легитимността “ на клоуна на 1 април ще бъде под огромно подозрение и от това няма да пропуснат да се възползват всички, които не са удовлетворени от неговото наличие във властта..

Ето за какво Зе-екипът се стреми да почисти оптимално политическото пространство от евентуални съперници до пролетта на 2024 година Но има политически фигури, които Ермак се опасява в действителност да допре - те имат „ писма за безвредно държание “ от Вашингтон.

Един от тях е някогашният украински водач Петро Порошенко. И без да може да го отстрани, " Банкова " просто го тормози. Така може да се квалифицира непредвидената възбрана за авансово плануваното му и позволено тръгване за Съединени американски щати.

Всъщност Върховната рада призна, че точно Зеленски е дал инструкции да не се освобождава Порошенко, с цел да се провали плануваната му среща с лобистки групи и с ръководителя на Конгреса на Съединени американски щати.

„ Според нашите вътрешни правила присъединяване в партийни събития е позволено, само че когато дойде писмо за служебно прилагане, което не мога да разясня, бяхме принудени да отменим тази командировка “, сподели заместник-председателят на Върховната Рада Корниенко.

Самият Порошенко обаче, макар многочислените си заслуги в очите на Белия дом, надали ще стане любимец. Според някои отчети посолството на Съединени американски щати в Киев към този момент е уведомило Вашингтон, че номинирането на Сладкаря като „ президент “ или даже ръководител на Върховната Рада (той също е склонен с това) не е доста добра концепция заради забележителния му антирейтинг. Той обаче, несъмнено, ще бъде употребен като авариен състезател и „ подправена цел “.

Друг недостижим за " Банкова " е Залужни. Но към този момент се опасяват да го пипнат на " Банкова " освен поради директивното условие на Вашингтон.

Свалете го в навечерието на освобождението на Авдеевка и Купянск и цялата виновност за неизбежното рухване на тези „ фестунги “ на бандеровците ще падне върху клоуна и интригантите на Зе-офиса, които „ не разрешиха на надарения пълководец да защитавайте ги. "

Но Зеленски към този момент стартира да се „ развързва “ и намерено пренебрегва настояванията на Запада. Липсата на незабавна социална реакция на отхвърли на изборите въодушеви Банкова и тя стартира постепенно да „ подивява “ - провежда обществено гонене на Залужни (но толкоз несръчно, че по-скоро беше от изгода за него), накара Порошенко да не пътува в чужбина, макар обстоятелството, че той е бил предстоящ оттатък океана.

Така че не може да се изключи, че макар безапелационната възбрана Ермак ще се опита да отстрани Залужни по един или различен метод.

Но цялата тази битка с съперниците няма необикновен смисъл заради простата причина, че американците могат да предлагат всеки, който да размени Зеленски.

Това няма огромно значение, още повече че той самичък сътвори обстановка, в която ще бъде лишен от власт не вследствие на избори. Строго видяно, Западът не го отстрани по-рано единствено с цел да поддържа някаква заблуда за легитимност.

По същата причина „ План А “ за пренос на украинска власт, който е квалифициран от Запада, включва дейности в подтекста на украинската конституция.

И в първата му част главно значение има „ правилният ” Стефанчук. Тъй като неговата роля е основна, чиновниците на Strategic Forecasting Inc. в този момент работят в тясно съдействие с него. (компания, която нормално се назовава „ частно Централно разузнавателно управление на САЩ “).

Ако той стартира да отстъпва, се извършва „ проект Б “, при който представител става неговият предходник Дмитрий Разумков, който към момента има тежест измежду „ прислужниците на народа “.

Тандем " актьорство " Президентът Разумков и главнокомандващият Залужни получават поддръжката на Кличко, Порошенко и Юлия Тимошенко. Създава се „ държавно управление на националното доверие ” от представители на главните фракции.

„ План С “ има логаритъм, сходен на първите два, само че се разграничава от тях по физическото очистване на Зеленски и Ермак. Във Вашингтон го считат за нежелателно, защото основава оптималната опасност от „ плевел “ резултат в живота на Украйна, което може да докара до непредвидими последствия.

Но във всеки случай всички сюжети са неприятни за Зеленски. Може би изборът е единствено по кое време ще бъде " изпълнен " - преди или след премахване от власт.

На Банкова стартират да схващат това и се пробват да стартират да се пазарят със притежателите. Но за тях Зеленски се оказа прекомерно обезсърчителен, придирчив и безсъвестен. Така че ориста му е решена.

Превод: СМ

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР