Мемоарите на принц Хари, които ще видят бял свят догодина,

...
Мемоарите на принц Хари, които ще видят бял свят догодина,
Коментари Харесай

В ОЧАКВАНЕ: Мемоарите на Принц Хари ще разтърсят кралското семейство

Мемоарите на принц Хари, които ще видят бял свят следващата година, ще издигнат завесата над голямата болежка, която той е почувствал през времето, в което беше част от семейство, твърди кралският специалист Питър Хънт. Експертът счита, че херцогът на Съсекс е надълбоко смутен от метода, по който е напуснал семейство.

Херцогът, който в този момент живее в Съединени американски щати със брачната половинка си Меган Маркъл, може също да разкрие остарели мемоари за неприятните си връзки с по-големия си брат принц Уилям.
свързани новини4007на 05.12.20216062на 15.10.2021
По време на изявлението си при Опра Уинфри Хари разкри, че връзката му с Маркъл е повлиял зле на връзката с татко принц Чарлз, напомня БГНЕС.

Кралският специалист Хънт твърди, че по никакъв метод не е допустимо връзките в фамилията да бъдат възобновени. Твърде мъчно е двамата братя да върнат изгорените мостове между тях поради изцяло правдивия роман за живота в Лондон, разказан в книгата на Хари.

По-рано тази година принц Хари разгласи, че е написал записки, които ще бъдат финален доклад за прекарванията, приключенията, загубите и житейските уроци, които са му помогнали да се оформи като човек.

Книгата ще излезе по рафтовете идната година, само че не е известно дали това ще стане преди или след платинения празник на кралицата през юни. Очаква се книгата също по този начин да разказва в детайли шока от гибелта на майка му – принцеса Даяна.
свързани новини14077на 10.10.2021
Кралски специалисти разясниха, че книгата към този момент е провокирала цунами от боязън измежду придворните и членовете на семейство.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР