Мемоарите на британския принц Хари, озаглавени , са най-бързо продаващата

...
Мемоарите на британския принц Хари, озаглавени , са най-бързо продаващата
Коментари Харесай

Книгата на принц Хари е най-бързо продаващата се във Великобритания

Мемоарите на английския принц Хари, озаглавени, са най-бързо продаващата се нехудожествена книга в Обединеното кралство по данни за английския пазар на издателя Transworld Penguin Random House, заяви Reuters.    В първия ден на пазара са продадени 400 хиляди екземпляра от биографията в печатен, електронeн и аудио формат.   " Знаехме, че тази книга ще полети, само че това надминава и най-дръзките ни упования ", сподели Лари Финли, ръководещ шеф на Transworld Penguin Random House. " Доколкото ни е известно, единствените книги, които са се продавали по-бързо в първия си ден на пазара, са романите за Хари Потър ", прибавя той в изказването си.   Мемоарите привлякоха интерес по целия свят поради разкритията и обвиняванията на принц Хари към татко му крал Чарлз Трети, мащехата му Камила и по-големия му брат принц Уилям.

Ден по-рано херцогът на Съсекс сподели, че „ не изпраща текстови известия “ на брат си Уилям и разказа кралицата консорт Камила като „ злодейка “ в изявление с Андерсън Купър за CNN.    В 60-минутен диалог с Купър Хари споделя, че желанието на Камила да се докарва пред английската преса я прави „ рискова “ и ще има „ трупове по улиците поради това “.   Той приказва за недоверието на кралското семейство към брачната половинка му Меган Маркъл, провокирано от това, че е „ американка, актриса, разведена, черна… “.     „ Тя би трябвало да е магьосница “, демонстрира английско възприятие за комизъм херцога. А когато водещият го предизвика, че фамилната му динамичност е като „ Игра на тронове, само че без дракони “, Хари отвръща: „ Не виждам „ Игра на тронове “, само че несъмнено има дракони и това е третата страна - английската преса. "   Хари споделя още, че " не е бил поканен " на борда на самолета, отвеждащ други членове на кралското семейство до замъка Балморал преди гибелта на кралицата.   Говорейки за връзките с брат си, Хари споделя, че сега " не изпраща известия " на Уилям. Добавя и че не е приказвал с татко си от " много време ".   Попитан какво би си помислила майка му за разрива в връзките с брат му, Хари споделя: „ Мисля, че тя би била смутена от тази обстановка. Вярвам, че би желала помиряване. И се надявам, че това е постижимо. “

На въпроса дали може да се завърне като пълновръстен член на кралското семейство, Хари споделя, че не вижда по какъв начин това може да се случи.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР