Меме монетата Pepe (PEPE) претърпя значителен спад от 35% от

...
Меме монетата Pepe (PEPE) претърпя значителен спад от 35% от
Коментари Харесай

Очакват ли се още масови разпродажби на меме криптовалутата PEPE?

Меме монетата Pepe (PEPE) претърпя забележителен спад от 35% от 11 януари до 24 януари, а мечият му пазарен тренд е явен от 3 януари насам.

Понастоящем тя се търгува в зоната на поддръжка, която биковете на PEPE сполучливо пазят от ноември 2023 година насам.

Пробив под тази зона на поддръжка може евентуално да докара до връщане на всички облаги, насъбрани от монетата през втората половина на октомври 2023 година

Индикаторите на веригата допускат, че притежателите на токени може да се готвят да продават, което основава риск от по-нататъшно намаляване на цените. Общият подтик е поредно мечи през последния месец.

Очаква се купувачите да проявят интерес към наново нахлуване на пазара, изключително в случай че PEPE се задържи над поддръжката от $0.000001. Дневно затваряне под това равнище може да алармира за евентуални по-нататъшни загуби.

Анализирайки данните от Santiment, се следи спад в метриката на дейните адреси през целия януари. Освен това предлагането на тържищата се е нараснало през последния месец, което демонстрира липса на търсене на PEPE и капацитет за нова вълна от продажби.

Въпреки позитивно претеглените обществени настроения през последните дни, те не бяха задоволителни, с цел да се опълчват на преобладаващите мечи настроения.

Коефициентът MVRV допуска, че притежателите сега са на загуба, което подсказва за евентуално подценяване на токена. Въпреки това остава нестабилно дали това единствено по себе си ще бъде задоволително, с цел да провокира рали.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР