Меме монетата PEPE отново привлече внимание, но този път не

...
Меме монетата PEPE отново привлече внимание, но този път не
Коментари Харесай

Pepe Coin поевтиня с над 20% – ще се окаже ли поредната измама?

Меме монетата PEPE още веднъж притегли внимание, само че този път не с нещо позитивно. През последните 24 часа монетата се сблъска със забележителен спад от 24%. 

Към момента на писане на публикацията PEPE се търгува на стойност $0.0000008687, което бележи 20.5% спад в цената единствено в границите на един ден.

Стойността на монетата означи спад от пиковата си стойност от $0.00000111 до 0,0000008767 по-рано денем. Интересно е, че по време на тази низходяща наклонност в цената беше въведена спомагателна нула.

Този спад в цената на монетата е явен при разглеждане на едночасовата графика на. Освен това RSI знакът демонстрира, че меме монетата сега се намира в положение на свръхпродажба.

Значително количество меме монета PEPE, оценено на милиони долари, беше изтеглено от разнообразни крипто тържища. Това събитие породи опасения измежду вложителите, като докара до спад в цената ѝ и притегли вниманието към съмнителни действия в границите на портфейла на плана.  

Значителна част от PEPE токените, обща над 16 трилиона, ненадейно бяха трансферирани от мултисиг портфейла на PEPE. Този портфейл е измежду най-големите притежатели на меме монетата.

Тези токени бяха изпратени на адреси, свързани с Binance, OKX и Bybit. Докладите разкриват, че PEPE на стойност $8.2 милиона са били изпратени до OKX, $6.5 милиона до Binance и $434,000 до Bybit.

Освен това към $400,000 са били трансферирани в незнаен портфейл. Общо към 16 трилиона PEPE токена са били преместени от адреса на портфейла, което съставлява към 3.8% от общото предложение на токени.

Забележително е, че в процеса на одобрение на транзакциите е настъпила смяна. Изискването се измести от консенсус на пет от осемте портфейла до единствено два от осемте. Тази смяна последва директно откакто лица, наблюдаващи блокчейна, видяха промени в метода, по който портфейлът, който действа като предпазен трезор, обработва утвържденията на транзакциите.

Понастоящем в този портфейл се съхраняват PEPE токени на стойност $10 милиона. Струва си да се означи, че това прекачване бележи първия случай на пренасяне на тези токени от мултисиг портфейлът на плана към тържищата.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР