Мелиса Алкантара е жената, благодарение на която Ким Кардашиян постига

...
Мелиса Алкантара е жената, благодарение на която Ким Кардашиян постига
Коментари Харесай

Треньорката на Ким разкри фитнес програмата й

Мелиса Алкантара е дамата, с помощта на която Ким Кардашиян реализира съвършена форма след раждането на второто си дете Сейнт. Риалити звездата съумява да се раздели с повече от 20 кг със прецизен режим.

“Тя доста искаше да влезе във форма по верния метод, другояче казано, по сложния метод. 3 дни по-късно имахме среща в нейния апартамент в Ню Йорк, тогава аз самата живеех в Бруклин. Споделих й, че се местя в Ел Ей и по този начин можехме да стартираме да упражняваме и предприемем това огромно фитнес премеждие дружно. Останалото е история ”, споделя Мелиса през днешния ден.

 Треньорката на Ким разкри фитнес програмата й

Алкантара не я щади, макар звездния й статус. Напротив! Изгражда специфична за потребностите й стратегия, с която да извае всяко мускулче от тялото й. “Ким прави серия от клекове, тежести, скокове, противоположни набирания, гимнастика, устойчиво кардио или какъвто и да е различен вид натоварена подготовка ”, споделя звездната треньорка пред сп. ОК!

Мелиса научава нещата по сложния метод – откакто напълнява с 31 кг около бременността си и не може да се огледа в огледалото. Тя построява свои хранителен и състезателен режим, които й оказват помощ да построи тяло, за което мечтаят доста девойки.

 Треньорката на Ким разкри фитнес програмата й

В новия брой на сп. ОК! може да разберете нейната специфична стратегия, която всяка една от нас може да следва, с цел да реализира мечтаната форма.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР