Мелинда Гейтс за първи проговори за развода си с милиардера

...
Мелинда Гейтс за първи проговори за развода си с милиардера
Коментари Харесай

Мелинда Гейтс с първа изповед за развода: Не съм направила нищо лошо и живея с високо вдигната глава

Мелинда Гейтс за първи проговори за развода си с милиардера и създателя на Microsoft Бил Гейтс и призна, че мъчно е понесла смяната. Двойката разгласи раздялата си през май 2021 година след 27 години брак и публично се разведе три месеца по-късно.

57-годишната Мелинда призна в изявление за Си Би Ес, че повода не е някакъв огромен скандал, само че в връзките им е имало доста разминавания и дразги, насъбрани през годините.

“Аз имам вяра в прошката. Стори ми се, че се справихме с някои проблеми. Нямаше една причина, раздялата не стана внезапно, от веднъж. Но в един миг стигнах до осъзнаването, че би трябвало са кажа “Достатъчно”. Разбрах, че това е нездравословна връзка, не мога да се доверя на това, което имахме”, сподели тя.

Въпреки че раздялата им беше другарска, в мрежата започнаха да се носят клюки за същинските аргументи. Хората допуснаха, че повода са непрекъснатите промени на Бил Гейтс и честите обвинявания от служителки на компанията му в полови залитания от негова страна.

През пролетта на 2021 година няколко дами едновременно си признаха, че създателят на Microsoft им е предложил връзка. Освен това Бил Гейтс бе другар с финансиста Джефри Епщайн, който беше упрекнат в обезчестяване на малолетни.

“Не съм направила нищо неприятно и пребивавам с високо вдигната глава. Нека Бил отговори на слуховете за интимността. Колкото до другарството с Епщайн, аз бях срещу и незабавно му го споделих ясно. Той беше ужасяващ човек, въплъщение на злото и след срещата с него дълго време сънувах кошмари”, споделя Мелинда.

Тя добави, че е била доста смутена от развода. Имаше дни, когато просто лежах и плаках. Често си мислех: “Как да се оправя с това, по какъв начин да продължа напред? “.

По-рано раздялата със брачната половинка си разяснява Бил Гейтс в изявление за CNN. Той приказва топло за някогашната си брачна половинка. “Мелинда е прелестен човек. И фактът, че нашето партньорство завърши, е повода за моята огромна персонална горест. Но ние поддържаме връзка и работим във фонда, с цел да продължи партньорството си. Винаги сме се радвали на нашата взаимна работа “.

Бил и Мелинда Гейтс се срещнаха на брифинг за пресата в компанията на Гейтс през 1987 година и се ожениха през 1994 година От брака си те имат три деца - Дженифър Катарин, Рори Джон и Фийби Адел, напомня БГНЕС.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР