МЕЛБЪРН, Австралия (AP) — X Corp., собственикът на платформата за

...
МЕЛБЪРН, Австралия (AP) — X Corp., собственикът на платформата за
Коментари Харесай

X Corp. е съкратила 30% от персонала за доверие и безопасност, казва австралийска организация за наблюдение на онлайн безопасността

МЕЛБЪРН, Австралия (AP) — X Corp., притежателят на платформата за обществени медии, известна преди като Twitter, е съкратена своя световен личен състав за доверие и сигурност с 30%, в това число 80% понижение на броя на инженерите по сигурност, откогато милиардерът Илон Мъск пое ръководството през 2022 година, сподели в четвъртък австралийският орган за наблюдаване на онлайн сигурността.

Австралийската комисия за електронна сигурност, която разказва като първата държавна организация в света, отдадена на обезпечаването на по-голяма сигурност на хората онлайн, разгласява резюмета на отговорите, предоставени от X на въпроси за това по какъв начин се ползват нейните политики по отношение на проявяващо ненавист държание.

Комисията сподели в изказване, до момента в който X преди този момент като се имат поради прогнозите за намаляването на личния състав, отговорите бяха първите съответни данни за това къде са направени съкращения на личния състав, които станаха обществени.

От деня преди Мъск да купи контрола върху основания в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР