Мелания Тръмп, момичето от Словения, което превзе САЩ. Днес тя

...
Мелания Тръмп, момичето от Словения, което превзе САЩ. Днес тя
Коментари Харесай

Сестрата, която Мелания Тръмп крие

Мелания Тръмп, момичето от Словения, което завладя Съединени американски щати. Днес тя е известна като брачната половинка на Доналд Тръмп и Първа дама на Америка. А за фамилията й знаем прекомерно малко.

Миналата година родителите на Мелания поставиха клетва и станаха американски жители. Амалия и Виктор постоянно участват на по-големи публични приеми, давали в Белия дом. Но госпожа Тръмп има и сестра, която някак все се изплъзва от вниманието ни.
 Родителите на Мелания Тръмп

Родителите на Мелания Тръмп

Инес Канус e актьор по душа и се занимава с фешън дизайн. Тя доста държи на неприкосновеността на персоналния си живот. а сестра й Мелания съблюдава това нейно стремежи и я пази надалеч от цялото внимание, ориентирано към нея.

Сестрата на Първата Дама на Съединени американски щати обаче има профил в Instagram, в който попадаме на десетки фотоси от детството на двете девойки . Двете се забавляват нехайно, а след години ги сплотява обичаното занятие на Инес, което по-късно се трансформира и в нейна специалност.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ines knauss (@inesknauss2018) на Май 14, 2018 в 6:00 PDT

Тя шие моделите на облеклата на сестра си Мелания и майка им Амалия. А Първата дама също демонстрира огромен интерес към заниманието на сестра си и желае да бъде компактно до нея. Самата тя освен участва на всички фотосесии, само че и влиза в ролята на модел.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Melania Knauss Trump (@first_lady_melania) на Апр 11, 2018 в 7:00 PDT

Именно Инес пали у Мелания искрата към модата, която пък й проправя пък към Съединени американски щати, сърцето на Доналд Тръмп, а в следствие и към Белия дом. А брачната половинка на американския президент помни това доста добре и поддържа все по този начин близки връзки със своята сестра, написа Express.
 Мелания Тръмп, дрешникът на Първата дама и какъв брой харчи за облекла
Колко харчи Мелания Тръмп за облекла

И за какво за нея това не е разхищаване

Днес двете още веднъж са близо една до друга, тъй като госпожа Кнуас живее в апартамент в Ню Йорк, който се намира в постройка, част от корпорацията на Доналд Тръмп. При опция се срещат, с цел да си поприказват по женски, а и Мелания да получи някой и различен фешън съвет от сестра си , на чието мнение се доверява изцяло.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР