Мел Би изпълни феновете си с носталгия, като сподели рядък

...
Мел Би изпълни феновете си с носталгия, като сподели рядък
Коментари Харесай

Мел Би показва зашеметяващ дом в Лийдс, украсен със сувенири от Spice Girls, в рядка снимка

Мел Би извърши почитателите си с носталгия, като показа необичаен взор към своя кирпич в Лийдс, който е декориран с сувенири от Spice Girls.

Нейната най-голяма щерка Финикс Чи Браун споделя фотография дружно с 48-годишната си майка за Деня на майката. Но почитателите нямаше по какъв начин да не виждат, че стените на Мел бяха облепени със остарели фотоси на нея и сътрудниците й от групата по време на техния подем на Spice Girls, както и демонстриране на любовта й към леопардовия принт под формата на нейните тапети и възглавници на дивана. Мел раздруса емблематичните си тоалети с леопардов принт през 90-те – и от този момент разкри, че сбирката й от продукти е въодушевена от нейния фешън избор в занимателно видео в TikTok, което тя разгласява на страницата си по-рано тази година.

Певицата - наричана " Страшна фалшификация " - показа трогателно известие за отбелязване на Деня на майката на страницата си в Instagram, което съдържаше думите: " Обичам те дълго време. И Честит Ден на майката на всички майки и нев...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР