МЕКСИКО СИТИ (AP) - Никарагуанската полиция каза в петък, че

...
МЕКСИКО СИТИ (AP) - Никарагуанската полиция каза в петък, че
Коментари Харесай

Полицията обвини директора на конкурса Мис Никарагуа в организиране на заговор кралица на красотата

МЕКСИКО СИТИ (AP) - Никарагуанската полиция сподели в петък, че желае да арестува шефа на състезанието " Мис Никарагуа ", обвинявайки я в съзнателно манипулиране на състезания, тъй че че антиправителствените кралици на хубостта ще завоюват състезанията като част от скрит план за събаряне на държавното управление.

Обвиненията против директорката на състезанието Карън Селеберти няма да са неуместни в ретро филм за Джеймс Бонд с наказателен, затвориха изказванията на държавното управление, заговорите за прелом, задграничните сътрудници и кралиците на хубостта.

Всичко стартира на 18 ноември, когато Мис Никарагуа, Шейнис Паласиос от Никарагуа завоюва състезанието Мис Вселена. Правителството на президента Даниел Ортега за малко смяташе, че е постигнало рядка победа за връзки с обществеността, наричайки нейната победа миг на „ законна наслада и горделивост “.

Но тонът бързо се утежни в деня след успеха, когато се появи че Паласиос е разгласила фотоси на себе си във Фейсбук, участвайки в един от всеобщите антипра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР