Международният новинарски оператор CNN твърди, че иск за клевета срещу

...
Международният новинарски оператор CNN твърди, че иск за клевета срещу
Коментари Харесай

Делото за клевета на Деклан Ганли трябва да се гледа в САЩ, а не в Ирландия, казва CNN пред съда

Международният новинарски оператор CNN твърди, че иск за клюка против него от Върховния съд от основания в Голуей предприемач Деклан Ганли няма нищо общо с Ирландия и би трябвало да бъдат чути в Съединени американски щати.

Регистрираната в Атланта CNN е съдена за отчет, в който се допуска, че администрацията на Тръмп е оказала напън върху американски чиновници да възложат на телекомуникационната компания на господин Ганли, Rivada, многомилиарден контракт за създаване на 5G телекомуникации мрежа за Министерството на защитата на Съединени американски щати без конкурентен търг.

Две свързани компании, Cable News International (CNI) Ltd и Turner Broadcasting System Europe Ltd, и двете регистрирани в Лондон, също са съдени.

Г-н Ganley и Rivada Networks Ltd настояват, че са били „ злонамерено “ оклеветени в предаването и обявата в интернет на 20 октомври 2020 година

Те споделят, че са създали конкурентно и намерено искане за информация, обвързвана към плана 5G, само че споделят, че обявата на CNN неправилно значи, че са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР