Международната бойна галавечер поднесе много класни битки с бързо темпо

...
Международната бойна галавечер поднесе много класни битки с бързо темпо
Коментари Харесай

Класни битки, екшън на сцената и адреналин на SENSHI 18

Международната бойна галавечер сервира доста класни борби с бързо движение и висок адреналин за публиката на плажната сцена в град Варна. Събитието беше изпълнено с непредвидими дуели, а професионалните бойци дадоха всичко от себе си в блян към успеха.

12-те оспорвани дуели безспорно демонстрираха високите бойни умения, които имат бойците на SENSHI . Участниците от 14 страни демонстрираха извънредно мощен военен дух от кикбокс, киокушин, муай тай и ММА, като превзеха сърцата на публиката с майсторските си осъществявания. Техните невероятни комбинации от прецизни удари, бойна тактичност, съчетани с порив в нахлуване и непробиваема отбрана заредиха атмосферата на вечерта напрегнато.

Българските бойни звезди, които се изправиха на арената в 18-о издание от веригата, впечатлиха противниците си на кръга и потвърдиха своите бойни качества, като донесоха на страната ни 6 победи в професионалната бойна галавечер.

Пълните резултати от дуелите в бойната галавечер SENSHI 18:

Двубой #1

Кат. 70 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Константин Михайлов, България vs. Винченцо Ди Никола, Италия

В първия дуел на вечерта българският войник Константин Михайлов надви над италианеца Винченцо Ди Никола с единомислещо съдийско решение, само че след спомагателен рунд. Двамата противници бяха доста равностойни в 3-те съществени рунда и на съдиите се наложи да дадат 4-ти рунд, който да дефинира финалния победител в дуела.

Двубой #2

Кат. 75 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Мубариз Агмалиев, Азербайджан vs. Лукаш Котлеба, Словакия

Във втората среща един против различен се изправиха добре квалифицираният азербайджанец Мубариз Агмалиев и дебютантът в галавечерта Лукаш Котлеба от Словакия. След спомагателен рунд и доста динамичен мач, с единомислещо съдийско решение по-добрият войник от двамата беше Лукаш Котлеба, който справедливо завоюва SENSHI пояс и купа.
 SENSHI 18 прикова вниманието с непреклонен военен дух, зрелищни борби и куп български победи!
SENSHI 18 прикова вниманието с непреклонен военен дух, зрелищни борби и куп български победи!

Бойната карта включваше 12 дуела сред 24-ма бойци от 14 държави

Двубой #3

Кат. 85 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Кристиян Дойчев, България vs. Ренато Пренга, Италия

Срещата предложи на публиката доста зрелищен екшън и мощни удари, а тоталната си доминация на кръга Дойчев се наложи с огромен превес над младия си противник. Успешният български войник Кристиян Дойчев безапелационно победи Ренато Пренга от Италия с единомислещо решение на съдиите.

Двубой #4

Кат. 80 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Мехди Айт Ел Хадж, Мароко vs. Алекс Фернандес, Испания

Един от най-горещите дуели на бойната церемония във Варна беше мачът сред мароканеца Мехди Айт Ел Хадж и испанеца Алекс Фернандес, който за първи път се качи на кръга на SENSHI. По-техничен и по-точен от двамата бойци беше Ел Хадж, който в последна сметка победи боеца от Испания с единомислещо съдийско решение.

Двубой #5

Кат. 95 кг, устав: KWU SENSHI

Оливър Лангуа-Рос, Канада vs. Себастиян Лутанюк

Мачът сред Оливър Лангуа-Рос от Канада и румънеца Себастиян Лутанюк стартира с много остра и напрегната атмосфера, като първите минути бяха изпълнени с бързи и точни удари от двете страни. В оспорвания дуел Оливър Лангуа-Рос съумя да победи румънеца с единомислещо съдийско решение и завоюва аплодисментите на публиката.

Двубой #6

Кат. 75 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Атанас Божилов, България vs. Мадике Камара, Франция

В мощния дуел двамата бойци излязоха в кръга с огромна доза хъс и предпочитание за победа. Атанас Божилов още веднъж сподели класа, мощен дух и високо спортно майсторство, като за наслада на публиката завоюва своята 16-та победа в кръга на SENSHI против французина Камара.

Двубой #7

Кат. 70 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Aйсам Чадид, Мароко vs. Грегоар Готарди, Франция

Двубоят сред мароканеца Aйсам Чадид и французина Грегоар Готарди беше един от най-динамичните за вечерта, който сподели какъв брой значима е техниката и бързината в бойните изкуства. В последните минути от борбата феновете бяха очевидци на същински кикбокс театър, който ги държеше в напрежение до подследните секунди. Грегоар Готарди беше по-техничният и прецизен войник от двамата в тази среща и завоюва мача в седмия дуел за вечерта.

Двубой #8

Кат. 85 кг, устав: KWU OPEN

Мариян Димитров, България vs. Тони ван Дайк, Нидерландия

На плажната сцена Мариян Димитров се изправи против сложен съперник, който не му отстъпваше по техника и класа - нидерландеца Тони ван Дайк. И двамата излязоха в кръга с впечатляващ порив и блян към бърза победа. Публиката остана удивена, когато Тони ван Дайк надви със събмишън още в първия рунд. Той съумя да сложи Димитров в сложна за изплъзване позиция на земята и мачът завърши прибързано.
 Ахмед Крунич завоюва европейската купа на SENSHI в категория 95+ кг
Ахмед Крунич завоюва европейската купа на SENSHI в категория 95+ кг

Справи се елементарно с Бруно Сузано

Двубой #9

Кат. 75 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Михаил Велчовски, България vs. Аюб Бенадия, Испания

От самото начало на борбата, Михаил Велчовски и Аюб Бенадия демонстрираха мощен хъс и стремителни удари, само че нито един от двамата не съумя да надделее доста. Съдиите дадоха спомагателен 4-ти рунд на двамата бойци, в който дефинираха Михаил Велчовски за победител в един в действителност сложен дуел.

Двубой #10

Кат. 70 кг, устав: KWU FULL CONTACT

Драгомир Петров, България vs. Само Петче, Словения

В равностойната и мощна борба феновете бяха впечатлени от ударите, които си размениха двамата противници. Бойците демонстрираха отлична техника и доста добра тактика, като не си отстъпваха един на различен по време на дуела. В последна сметка Драгомир Петров завоюва мача против словенеца Само Петче с единомислещо съдийско решение след под напрежение мач и спомагателен 4-ти рунд.

Двубой #11

Битка за ЕВРОПЕЙСКА ТИТЛА

Кат. 95+ кг, устав: KWU FULL CONTACT

Ахмед Крънич, Босна и Херцеговина vs. Бруно Сузано, Португалия

В борба за европейската купа на SENSHI в най-тежката категория се изправиха против различен двама внушителни бойци - амбициозният Ахмед Крънич и опитният деец Бруно Сузано. През цялото време португалецът се бореше с огромна решителност и воля против мощния представител на Босна и Херцеговина. Той не се предаваше и продължаваше да нанася удари в опит да се завърне в мача, само че по-добрият от двамата Ахмед Крънич стана притежател на европейската SENSHI купа в свръхтежката категория над 95 кг. посредством единомислещо съдийско решение.

Двубой #12

Битка за ЕВРОПЕЙСКА ТИТЛА

Кат. 90 кг, устав: KWU FULL CONTACT - EUROPEAN TITLE

Едуард Алексанян, България vs. Якоб Стюбен, Германия
 Снимка 634239
Източник:

В епичния заключителен мач Едуард Алексанян надви над германеца Якоб Стюбен, подкрепян от своите съграждани и даде най-хубавото от себе си. Мачът се развиваше с бързо движение и вълнуващи моменти, а българският войник, прочут като " Мистър Шоу " се стремеше към европейската корона. Алексанян се наложи с по-чист и акуратен жанр и бе разгласен за победител след три рунда на борбата за европейската SENSHI купа в категория до 90 кг. Българската победа взриви публиката, която сподели мощните си страсти за отличното показване на Едуард Алексанян.

Специалната премия на бойната церемония SENSHI 18 - " Боен дух " сграбчи, за повторно тази година, българинът Михаил Велчовски, който се би с неспираща сила, без да отстъпва на мощния си противник.

Призът за " Най-добра техника " завоюва словенеца Само Петче , който впечатли феновете с точните си удар, военен жанр и високо майсторство в кръга.

Отличието на уредниците за " Нокаут на вечерта " на SENSHI 18 отиде при Тони ван Дайк от Нидерландия за неговата техническа победа още в първия рунд.

Сред специфичните посетители, рефери и съдии на SENSHI 18 бяха международни величия в региона на бойните спортове, измежду които четирикратен международен първенец на K-1 и международен първенец по савате Ернесто Хуст , международният първенец на Glory и четирикратен K-1 Grand Prix победител - Шихан Семи Шилт , европейският и международен първенец по карате и победител в К-1 Grand Prix на Япония - Шихан Николас Петас , абсолютният международен първенец по киокушин Сенсей Тариел Николейшвили . В звездната група бяха още първият международен K-1 Max първенец Алберт Краус , холандският кикбоксьор и двукратния международен K-1 Max първенец Анди Зауър и европейският първенец по киокушин Сенсей Ян Сокуп .

В ролята на рефери и съдии на бойната церемония SENSHI 18 бяха родните киокушин митове - абсолютният международен първенец по карате киокушин и четирикратен американски безспорен първенец Сенсей Захари Дамянов и международният и европейски първенец по карате киокушин Сенсей Петър Мартинов.

Феновете на бойните спортове, които претърпяха една незабравима вечер като феновете на плажната сцена останаха мощно разчувствани от зрелищните борби, цялостни с изненади. Следващото издание на SENSHI дава обещание още веднъж да изненада феновете и феновете с изключителни борби, грандиозни и вълнуващи моменти.

18-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър ", М Кар Груп - BMW дилър и " Св. Св. Константин и Елена Холдинг ".

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM , националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, осведомителният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.
 Развой на бойната галавечер SENSHI 18 Обновена
Развой на бойната галавечер SENSHI 18

12 дуела сред 24-ма бойци от 14 страни!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР