Междуетническото напрежение изглежда сее разделение между частите на руския 42-ри

...
Междуетническото напрежение изглежда сее разделение между частите на руския 42-ри
Коментари Харесай

Междуетническото напрежение цари в редиците на руската армия

Междуетническото напрежение наподобява сее разделяне сред частите на съветския 42-ри гвардейски мотострелкови полк, които се пазят от украинската контраатака в Запорожка област, заяви „ Укринформ “.

Арсен Темираев, мобилизиран военнослужещ от Република Северна Осетия-Алания, служител в 70-и гвардейски мотострелкови полк, разгласява на 25 септември видеоклип, в който твърди, че съветски военни служители на реда от 70-и полк са пребили Темираев и още двама бойци от 3-ти батальон на 71-и гвардейски мотострелкови полк в Токмак на 24 септември.

Темираев твърди, че военните служители на реда са го попитали за етническата му принадлежност, след което са му споделили, че " Русия е за руснаци ".

Пострадалият боец твърди, че военната полиция е пребила него и другите военнослужещи, тъй като локален гражданин на Токмак твърдял, че бойците са направили полово принуждение над деца - закононарушение, което Темираев отхвърля да е направил.

Войникът се оплаква, че е считал, че " нацистите са от другата страна (визира Украйна – бел.ред.), само че се оказва, че нацистите са измежду нас ".

Както бе обявено по-рано, украинските отбранителни сили не престават настъпателната интервенция в мелитополското направление, като организират и щурмови задачи в посока Бахмут, нанасяйки загуби на силите на Москва и разлагайки съветските позиции по цялата фронтова линия./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР