Между двойките, които определят половия си живот като невероятен, има

...
Между двойките, които определят половия си живот като невероятен, има
Коментари Харесай

Хората, които си поставят цели, правят „невероятен” секс

Между двойките, които дефинират половия си живот като " необикновен " , има нещо общо и то не е обвързвано с креватните им практики. Резултатите от изследване, направено във Англия, демонстрират, че основна роля играе слагането на цели , написа в. " Дейли остарял ".

 
Допитването на компанията за секс играчки „ КалЕкзотик ” демонстрира, че внушителните 93 % от участниците, които окачествяват интимния си живот като " необикновен ", са извънредно дейни в слагането на цели дружно с половинките си. За съпоставяне - единствено 43 % от индивидите, съгласно които сексът им е " отегчителен " или " фиктивен ", могат да се похвалят и с целенасоченост.
 
Поставените цели не е наложително да са свързани с интимността. В реалност минимален % - 44 на 100, касаят половия живот и в частност честотата на секса и изпробването на нови пози.

 
49 % от интервюираните споделят, че си слагат за цел да споделят повече , да бъдат по-верни и надеждни . Резултатите от изследването демонстрират, че 62 % от сътрудниците си слагат взаимни физически цели, като да вземем за пример да упражняват повече. Най-голям % - 79 на 100, имат общи финансови желания.
 
Едва 6 % от двойките признават, че не разискват задачите си, каквито и да са те, със своите сътрудници.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР