Между двата сблъсъка с Ювентус от полуфиналите в Лига Европа

...
Между двата сблъсъка с Ювентус от полуфиналите в Лига Европа
Коментари Харесай

Това се вижда рядко: незачетен гол заради край на полувремето улесни Севиля за нов успех в Ла Лига

Между двата конфликта с Ювентус от полуфиналите в Лига Европа Севиля съумя да съкруши Валядолид с 3:0 като посетител в среща от 34-ия кръг на испанското състезание. Това приближи отбора до класиране в евротурнирите през шампионата, в случай че той не успее да стори това през Лига Европа, където продобиване на трофея праща в Шампионската лига.

Рафа Мир вкара първия гол в 50-ата минута, в 78-ата Алехандро Гомес добави втори, а в продължението завърналият се Хесус Корона осъществя третия.

Мачът на стадион “Хосе Сория ” обаче ще се запомни с рядко срещан проблем, обвързван с края на първото полувреме. Минута след приключването на добавеното време на тази част се стигна до корнер в интерес на домакините. Последва осъществяването му, по-късно безредие и изчистване на топката отвън наказателното поле. В този миг арбитърът Мигел Ортис наду свирката за завършек на полувремето. Точно тогава обаче Серхио Ескудеро от състава на Валядолид изрита топката към вратата и тя влетя в мрежата на Марко Дмитрович, който се опита да избави.

Тъй като обаче сигналът към този момент беше проехтял, реферът отхвърли да признае гола. Това докара до препирня, вследствие на което човек от щаба на домакините получи червен картон.

Иначе футболистите на Валядолид имаха няколко положителни благоприятни условия, само че не съумяха да осъществят нито една от тях. Въпросният Ескудеро, чието попадение не беше зачетено, беше огромният виновник с няколко пропуща. В края пък и гредата го лиши от опцията да се разпише.

Иначе гостите започнаха единствено с трима от титулярите против Юве в четвъртък, като по този начин запазиха главните си футболисти.

Валядолид остава на точка от изпадащите при четири кръга до края.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР