Между двамата готвачи с най-взривоопасни характери в Hell`s Kitchen 6

...
Между двамата готвачи с най-взривоопасни характери в Hell`s Kitchen 6
Коментари Харесай

Ще напусне ли Нинов Кухнята на Ада по собствено желание?

Между двамата готвачи с най-взривоопасни характери в Hell`s Kitchen 6 прехвърчаха искри, които шокираха останалите жители на Къщата на Ада. Причината беше острата реакция на Димитър, който се ядоса след диалог сред футболния ентусиаст Нинов и Симона, с която готвачът от Дългопол има любовни връзки. Проблемът сред двамата мъже към момента не е решен, а напрежението ще продължи да ескалира и в идващите дни.
Реклама
Радостни вести имаше за звездния тим, който реализира поредна победа в Кухнята на Ада. Те се изправиха против Червените в предизвикателство, в което трябваше да готвят два комплицирани протеина - щраусово яйце и наследник рак. Терапевтката Гърдева, интернет звездата Изи, певицата Бони и шоуменът Калки блеснаха на кулинарната сцена и избавиха тима си от елиминация.
Реклама
Утре вечер в спора сред Димитър и Нинов ще се намесят и останалите участници в Кухнята на Ада. Те ще се разделят на лагери, а в центъра на словесната престрелка ще попадне брокерката Симона. Ще напусне ли Нинов Кухнята на Ада по лично предпочитание?
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР