Между 300 и 400 лв. струват стари, захабени и оцапани

...
Между 300 и 400 лв. струват стари, захабени и оцапани
Коментари Харесай

Колко бихте платили за тези обувки? 50лева, а може би 400лева?

Между 300 и 400 лева костват остарели, захабени и оцапани маратонки, се вижда от реклама на световноизвестна марка, написа " Труд ".

Необичайната мода от няколко месеца циркулира на Запад, а неотдавна пристигна и у нас. Родните уеб сайтове към този момент оферират мърляви кецове за колосални суми.

Ако вие всекидневно се чудите по какъв начин да поддържате обувките си и подметките им в искрящо бял цвят, то стилната промишленост не спи и се мъчи да измисли следващия си маркетингов удар, с който да усили продажбите и да изненада потребителите.

Най-известните спортни марки към този момент започнаха да се надпреварват да пускат на пазара нови модели, които наподобяват захабени. Нещо повече, цената им е повече от внушителна и несъмнено не по джоба на всеки.

В българските уеб сайтове за спортни артикули и дрехи мърляви кецове на " Адидас " вървят от порядъка на 400 лв.. Ако имате шанс да хванете добра промоция могат да се намерят и за към 320 лева, само че офертата не важи за всички електронни портали. Лошият им тип е безусловно неразграничим от маратонките, които евентуално от дълго време сте изхвърлили в кофата за боклук.
 Няма налично изложение.
По-лъскавите марки като " Баленсиага " и " Гучи " пък пуснаха по витрините си вехти маратонки за над... 800 $.

Очаквано, хората, които обичат да парадират с пари и разкош мигновено нахлузиха видимо мръсните обувки и се снимаха за авторитет в обществените мрежи.

" Едно време с такива парцали ритахме на стадиона, тъй като нямахме пари за същински бутонки. Но в никакъв случай не сме излизали на среща с гаджета в подобен неугледен тип ", написа слисан Константин Атанасов във фейсбук. Софиянецът е безапелационен, че за сходен модел не би дал и 10 лева.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР