Между 20 и 30 румънски самолета се очаква да кацнат

...
Между 20 и 30 румънски самолета се очаква да кацнат
Коментари Харесай

Над 20 самолета от Румъния кацат на Летище Балчик за отбелязване на влизането ни в Шенген


Между 20 и 30 румънски самолета се чака да кацнат на Летище Балчик идната събота, с което да се означи алегорично влизането на Българи и Румъния в Шенген по въздух и вода, съобщи кореспондентът на БГНЕС от рагиона. Събитието под надпис „ Schengen check” се провежда взаимно от управленията на българското летище и аеропорта в гр. Тузла, и е ориентирано към водачи на дребни самолети.

Инициативата цели да показва улеснената процедура по приемане на интернационалните полети, както и да заздрави двустранните връзки сред представителите на авиационната общественост от двете страни. Първите самолети ще дойдат към 11:00 часа, като програмата включва публична част и тържество за всички участници.

За искащите да пренощуват на българското Черноморие е планувана опция против в допълнение възнаграждение за трансфер и настаняване във ваканционно населено място „ Албена “. Комплексът е изключително известен измежду водачите със своя тематичен 5-звезден хотел Amelia, отдаден на Амелия Еърхарт – първата жена водач, прекосила Атлантическия океан.

В деня на събитието всички услуги, предоставяни от Летище Балчик, ще бъдат безвъзмездни за водачите от България и Румъния. На 27 април хазаин на реципрочна демонстрация ще бъда Летище Тузла. /БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР