Мехмет Оз, по-известен като д-р Оз, е популярен телевизионен водещ

...
Мехмет Оз, по-известен като д-р Оз, е популярен телевизионен водещ
Коментари Харесай

Тв водещ и практикуващ лекар - как д-р Оз поддържа продуктивността си

Мехмет Оз, по-известен като доктор Оз, е известен ефирен водещ в Съединени американски щати (предването му се излъчва и по една от българските телевизии), само че в това време е и практикуващ доктор, извършващ десетки комплицирани интервенции. Как съумява да се оправя с всичко?

За начало - има едни и същи ритуали всяка заран, които го зареждат с сила. " Така си подсещам, че мога да управлявам най-малко част от нещата. И не прахосвам сила, с цел да мисля да вземем за пример какво ще закусвам тъкмо през днешния ден ", споделя той пред CNBC.

Д-р Оз става в 6 часа и се насочва към студиото, където записва шоуто си. Хапва, до момента в който преглежда сюжета за деня, нормално кисело мляко с боровинки.

Следват подготовки и записи на шоуто, а следобяд лекарят преглежда пациенти в болничното заведение, в която работи, или има разнообразни срещи. " Ако ми се постанова да взема някакви решения, имам силата да го направя, тъй като не съм я похабил за рутинни неща сутринта ", добавя той.

Д-р Оз има и още един трик за работливост - постоянно похапва ядки. " Бадеми, кашу, лешници, орехи... нормално имам ядки наоколо. Те са извънредно потребни и ме зареждат с сила, нужна за дилемите от деня ", споделя още той.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР