Механизмите на глобалната политика се движат от т.нар. общества на

...
Механизмите на глобалната политика се движат от т.нар. общества на
Коментари Харесай

Масонът, работил в „Мултигруп“, Димитър Недков: Властта е единственият бизнес у нас

„ Механизмите на световната политика се движат от така наречен общества на задкулисието. Няма по-тайни общества от систематичните политически партии, които знаем, че подписват пакетни покупко-продажби за ориста на целия Европейски съюз, и то на мрачно. България не е настрана от целия този развой. Всичко, което следим през този прославен български преход, се е случвало прикрито и е довело до огромното компрометиране на така наречен народна власт “. Това сподели пред БНР писателят Димитър Недков, масон, работил в „ Мултигруп “.

По думите му ролята на корпорации и бизнес сдружения е отминало:

„ След идването на жителя Сакскобургготски единственият бизнес, който остана в България, е властта. Това е единственият бизнес, който посредством асимилиране на обществените средства усвоява облаги. Публичните средства в България се разпределят сред не повече от 50 индивида. В България не се случи същински бизнес, всички предприемачи са със статута на еднолични търговци “.

В предаването „ Политически НЕкоректно “ Недков добави:

„ Нашият провалил се български преход роди хайлайф, който произтича и се самовъзпроизвежда посредством обслужването на чуждоземни световни ползи. Големите началници на тези инженерни планове родиха плана „ Бойко Борисов “, планът „ ГЕРБ “ е заченат отвън България, с цел да свърши избрани задачи… Българският политически пейзаж не е същият. Накъде ще вървим, по какъв начин, мъчно е да се отгатне. И то в една извънредно комплицирана световна конюнктура “.

Според писателя ние сме изгубили целостта на нацията си – имаме България тук и прокудената в целия свят България.

„ Загубихме най-важния за една нация суверенитет – образователния… В момента в света тече ментална война, войната за контрола върху съзнанието на народите… Новият код на България е в младото потомство, което към момента не е покварено от политическите нрави “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР