МЕГЗ представи най-новият си социален, видео проект от поредицата МАСКАТА.

...
МЕГЗ представи най-новият си социален, видео проект от поредицата МАСКАТА.
Коментари Харесай

МЕГЗ заживя с група германски будисти в реалити експеримент

МЕГЗ показа най-новият си обществен, видео план от поредицата МАСКАТА . Под формата на мини реалити Каканашева живее за 4 дни с група немски будисти, които са се отказали от всичко материално преди 14 години.

Действието се случва в забравено българско селце край Ивайловград, където МЕГЗ и дребната общественост живеят без ток, технологии и оптимално близо до природата. Това написа самата дизайнерка в профилите си в обществените мрежи “МАСКАТА - план НЕМАТЕРИАЛНО - епизод 1 ОНЛАЙН СЕГА в YouTube канала на МАСКАТА

Това е епизод 1 - в няколко епизода ще ви опиша живота ми измежду дребна общественост от немски будисти, които са се отказали от всичко материално и живеят безусловно натурално. Техният живот е отдаден не на постигането и имането в материалния свят, а на дълбаенето във вътрешността в тях самите и развиването им в нравствен аспект. Надявам се посредством този дребен план да вдъхновим най-малко някои от вас да се загледат във вътрешността в себе си ”.

МЕГЗ още гостува на сценаристите на Слави и Гала, където разясни, че концепцията на плана е да покаже на хората, че даже и да пристигна втора вълна на рецесията - ние постоянно ще може да се върнем към земята и корените си и да стартираме да градим дружно всичко още веднъж тъкмо както тези германци са създали тук у нас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР