Мегз отново събра погледите на 6-ото издание на българските хип-хоп

...
Мегз отново събра погледите на 6-ото издание на българските хип-хоп
Коментари Харесай

Мегз направи премиера на чисто новите си гърди СНИМКИ

Мегз още веднъж събра погледите на 6-ото издание на българските хип-хоп награди в столичен хотел през вчерашния ден. Церемонията събра на сцената някой от най-популярните реализатори в България, написа Хот Арена.

Сред гостите бяха Гери Никол, Мегз, Алекс и Дани Петканови, Скандау, Vendzy, Димчо, Веси Бонева, Alex P, Искрата, Murda Boyz, Диона и още доста други родни звезди. Водещи бяха 100 Кила, Калина Паскалева и някогашната вокалистка на Ice Cream - Елена Брусарска.

Раздаването на премиите протече не по-различно от предишните няколко години. Гери Никол взе премията за най-хубав реализатор жена, а 100 кила още веднъж сграбчи наградата за най-хубава ария на годината. Този път премията за най-хубав рапър бе дадена на Димчо, само че пък 100 Кила още веднъж получи последната най-голяма премия - за повсеместен принос.

Повтарящият се всяка година сюжет бе разнороден само от Мегз, която се появи най-безцеремонно по средата на награждаването единствено по долни дрехи. Вярна на провокативния си имидж, Каканашева съумя да концентрира всички погледи върху себе си. Тя дойде с час забавяне и съзнателно направи дефиле през цялата зала, до момента в който се настани на централното сепаре най-отпред при бандата на Гери Никол. Всички присъстващи се откъснаха от награждаването и започнаха да разискват чисто новия бюст на хубавицата. Това беше първото обществено проявление на новите гърди на Мегз след всички мнения, които интервенцията й провокира. Каканашева е поставила доста малко силикон и гледката беше ослепителна. Тя беше единствено по черен сутиен, чисто транспарантна рокля и размъкнато яке.

Разбира се, мненията поради паниката, която Мегз провокира в залата, не закъсняха и 100 Кила не пропусна да я захапе със забележка “Моля тези, които се усещат по-големи и значими от церемонията, да се настанят по-бързо, с цел да продължим обикновено ”. Но това не повлия на хубавицата, в противен случай - тя съзнателно се забави още малко и беше очевидно удовлетворена, че цялото внимание публично е концентрирано върху нея.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР