Мегазвездата на футбола ни Димитър Бербатов стрелял с газов пистолет

...
Мегазвездата на футбола ни Димитър Бербатов стрелял с газов пистолет
Коментари Харесай

Ужас! Защо Бербатов живее втори живот

Мегазвездата на футбола ни Димитър Бербатов стрелял с газов револвер в колата си и за малко не се задушил. Инцидентът по личните му думи станал, до момента в който играел в немския тим Байер Леверкузен.  Футболистът описа в подкаста на рапъра Тото по какъв начин напълно свободно съумял да си купи револвер и пушка от оръжеен магазин в немския град.

„ Имаше моменти, когато след подготовка няма какво да се прави и аз обикалях с колата улиците, по този начин веднъж инцидентно попаднах на магазин за оръжие. Влязох вътре и споделих: „ Дайте ми този револвер и тази пушка “, показа звездата. Той посочи, че очевидно филмите за гангстери са му повлияли по този начин.
-->
Една вечер взел револвера, качил се в колата и отишъл до празен паркинг, с цел да постреля. „ Това ме накара да се усещам като същински мъж “, показа още той. Веднъж, до момента в който карал, с едната ръка държал кормилото, а с другата револвера.

„ Попаднах на бабуна на пътя, а пръстът ми беше на спусъка и в този миг гръмнах. Този газ по този начин се разнесе на всички места, влезе в очите, стартира да мирише, да ми люти, да ми сълзят очите, не помня по какъв начин се прибрах до нас “, изясни още футболистът.

„ Всичко с пушката беше наред, до момента в който не пристигна брат ми на посетители “, сподели Бербо. Той бил на подготовка, а братът направил номера с бутилката на тротоара, стрелял по нея, само че уцелил прозореца на съседите и го видели минаващи хора.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР